Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

"СИЛАТА НА СЪЗНАНИЕТО И ПОДСЪЗНАНИЕТО" - ФИЛМ НА ВТК СЪС СЕРГЕЙ ПОЛУНИН

Картинка в ABC Club

Използват ли руските части със специално назначение практики от времето на древните магове? Вижте повече в "Силата на съзнанието и подсъзнанието" - филм за Сергей #Полунин и Система "Полунин" на Ива Сапунджиева, автор на предаването #Знаците във Военния телевизионен канал (ВТК). Във филма участва и психологът Ivo Velichkov. През 2016 и 2017 г. Сергей Полунин проведе няколко семинара в България, включително и в ABC FIGHT CLUB, където бяха представени принципи на самозащитата, методи за работа със съзнанието и подсъзнанието и др.
Още от филма нa Знаците с Ива Сапунджиева:
"...Отсъствието на знания и липсата на обяснения увеличават мистиката..."
"...Може да променим миналото, тъй като всичко е породено от нашето съзнание..."
"...Всичко около нас се опитва да ни вкара в негативния опит, който имаме... Всички новини, които носят негативни преживявания, направляват човек в единствения очакван негативен вариант... Винаги е по-добре да се показва позитивния опит... Не трябва да се борим срещу мрака - това е взаимодействието между мрака и светлината. Когато е тъмно, просто палим лампата, не анализираме защо е тъмно... Трябва да увеличаваме позитивния си опит и да храним нашето съзнание с него..."
"...Ако живеем в любовта, всичко негативно ще минава покрай нас. Това се постига с упражнения..."
"...Ако въведем позитивното в съзнанието си, то отблъсква всички проблеми и болежки..."
"...Когато съединим работата на лявото и дясното полукълбо, тогава скоростта на нашето съзнание се увеличава в пъти. Когато съзнанието е на такава скорост, може да се справиш с всякакви усещания като болка и напрежение. Най-лесно това се прави с движение..."
"...Ако Вселената види, че сме щастливи, тогава ще го изпълни. Много хора чрез своето нещастно състояние отблъскват всичко добро от себе си. Трябва да се научиш да се радваш на света като дете..."
Филма, направен при последното гостуване на Сергей Полунин в България, може да видите тук - http://armymedia.bg/archives/98336

Снимка на ABC FIGHT CLUB.Снимка на ABC FIGHT CLUB.Снимка на ABC FIGHT CLUB.Снимка на ABC FIGHT CLUB.

 

 

Коментари

Comments powered by Disqus