Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

24 ГОДИНИ БОЙНИ СПОРТОВЕ И БОЙНИ ИЗКУСТВА В ЗАЛА ВИАС

Картинка в ABC Club

 

В спортната зала #ВИАС за 24-а поредна година ще се провеждат тренировки по #кикбокс и #бокс от 18 септември 2017 г. Традицията е поставена още през миналия век, когато треньорът и инструктор по #таекуондо в клуб #АВС Красимир Гергинов привлича в залата на ВИАС (днес УАСГ) треньорите по бокс Палми Ранчев и Костадин Петков. Тогава за първи път в една зала се подготвят състезатели по таекуон-до, кик-бокс и бокс. Не след дълго клубът става организатор на първите големи вечери с участието на таекуондисти, кик-боксьори и боксьори, много от които са на професионално ниво.
През годините спортната зала ВИАС е била домакин на ежедневни тренировки по бойни спортове, множество семинари с български и чужди майстори и специалисти. В нея са израснали и са започнали професионалния си път десетки български #треньори#спортисти, инструктори по #бойни изкуства. Стотици са любителите на бойните спортове, които през годините са преминали през спортната зала ВИАС на тренировките по таекуон-до, кик бокс, бокс...
***
Вижте няколко #снимки от 90-те години на ХХ век и първите години на ХХI век, през които спортната зала на ВИАС е една от първите в България, където се провеждат #тренировки по таекуон-до и кик бокс.
#ABCFIGHT25
Fight SC
АВС Таекуон-до клуб

Снимка на ABC FIGHT CLUB.Снимка на ABC FIGHT CLUB.Снимка на ABC FIGHT CLUB.Снимка на ABC FIGHT CLUB.

 

 

Коментари

Comments powered by Disqus