Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

НАЧАЛО НА ТРЕНИРОВКИТЕ ПО КИК БОКС ВЪВ ВИАС

Картинка в ABC Club

От 1 октомври се подновяват тренировките по кик бокс в спортна зала ВИАС (УАСГ). Добре дошли са напреднали и начинаещи всеки понеделник, сряда и петък от 19.30 ч. (Вход откъм бул. "Драган Цанков"). 

***
Кик бокс е боен, контактен спорт, който може да бъде практикуван както от професионалисти, така и от любители. Тренировките са високо интензивни, динамични, развиват редица физически и психически качества.

***
В ABC FIGHT CLUB тренировките се провеждат по уникалната методика на клуба за бойни изкуства и бойни спортове, доказана в тренировъчните и състезателните зали през годините. Ефектът от редовните посещения (поне три пъти седмично) се усеща само след няколко месеца.

***
За пълноценна тренировка по кик бокс, за безопасност и предпазване от сериозни контузии и от хигиенни съображения, е необходимо всеки трениращ да има лична специализирана екипировка. Използваните ръкавици и протектори за крака не трябва да бъдат разкъсани или мръсни. Доколкото се работи по двойки, предпазната екипировка е необходима както за вашата безопасност, така и за партньора ви. 

Разнообразието на пазара е голямо и възможностите за закупуване на екипировка много, но е добре преди това да се консултирате с вашия треньор. 

Освен задължителните предпазни средства, задължително условие за тренировки е и клубната тениска на ABC FIGHT. Може да се използват и анцуг на клуба, клинове, суичъри (всички тях може да си закупите в залата). 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА:
Боксови ръкавици 10 - 12 oz, протектор за уста (назъбник), бинтове за бокс, протектори за крака с покрити пръсти, тениска на клуба.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА:
Може да се използват също уредни ръкавици за чувал, протектор за слабините, каска. Препоръчителни са хавлии по време на тренировка.

***
В залата не се допуска да се тренира гол до кръста или по потник. 

 

По време на тренировка и в залата не се използват телефони и други средства за комуникация.

 

За още информация и записване 0879 63 63 14 

 

 

 

 

Коментари

Comments powered by Disqus