Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  
Картинка в ABC Club

ПРОВЕДЕ СЕ ПОСЛЕДНИЯТ ЗА 2018-А Г. ИЗПИТ „ЗВЕЗДИЧКА“

Последният за 2018-а година изпит „звездичка“ се проведе на 1 декември, събота, с участието на таекуондисти от 10 до 1 гуп.

Картинка в ABC Club

АМАЛИЯ КОЛЕВА - НАЙ-ДОБЪР ТАЕКУОНДИСТ НА 2018

World and European Taekwon-do champion Amalia Koleva - the best female taekwon-do competitor for 2018-a

Картинка в ABC Club

ЧЕТИРИ ЗЛАТНИ, 4 СРЕБЪРНИ, 6 БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА ABC FIGHT CLUB ОТ ТАЕКУОН-ДО ТУРНИРА BULGARIA OPEN

Състезанието се проведе в Пловдив на 24 и 25 ноември 2018 г. Участие взеха 570 състезатели от над 10 държави, в дисциплините спаринг и форма (тул), индивидуално. От ABC FIGHT CLUB участваха 14 състезатели при деца, юноши и девойки и жени, които се пребориха за общо 14 медала.

Картинка в ABC Club

22 медала донесоха състезателите на ABC FIGHT CLUB от Държавното първенство по кик бокс гр.Габрово 2018

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО КИК БОКС
в стиловете лайт контакт и кик лайт!
03~04.11.2018г гр. Габрово

Картинка в ABC Club

Таекуон-до в кв. "Овча купел"

Децата от столичния квартал „Овча купел“ вече ще имат възможност да тренират корейското бойно изкуство таекуон-до с една от най-перспективните треньорки в бойните спортове от последните години - световната и европейска шампионка Недялка Бачева.

Картинка в ABC Club

Савате семинар с Ален Тардиц

Семинар по савате (френски бокс), стил "асо" (assault) с френските треньори Ален Тардиц (Allain Tardits) и Филип Маньол (Philippe Magnol) ще се проведе на 13 и 14 октомври в зала 4Б на Националния стадион "Васил Левски" (ABC FIGHT CLUB).

Картинка в ABC Club

ИЗПИТ „ЗВЕЗДИЧКА“ НА 27 ОКТОМВРИ 2018

Изпит "звездичка" по таекуон-до на 27 октомври е за всички възрасти.
Могат да се явят тези, които тренират таекуон-до в групите на клуба, и са 10, 9, 8, 7, 6, 5 гуп.

Картинка в ABC Club

Кик бокс за деца и юноши

Тренировки по кик бокс за деца и юноши в зала 4 Б на Националния стадион "Васил Левски" се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18.30 - 19.30 ч. Добре дошли са напреднали и начинаещи, както и деца и юноши, които искат да се състезават. Тренировките са съобразени с възрастта и спецификите на децата и се провеждат по уникалната методика на клуба за бойни изкуства и бойни спортове, доказана в тренировъчните и състезателните зали през годините чрез десетки шампиони и медалисти.

Картинка в ABC Club

Хапкидо / Хосинсул / Самоотбрана

Тренировки по хапкидо (корейско бойно изкуство за самоотбрана) се провеждат всеки понеделник и сряда от 19.30 - 20.45 ч в зала 4Б на Националния стадион "Васил Левски". Тренировките са отворени за всеки от таекуон-до, който иска да разшири познанията си в корейските бойни изкуства, както и за начинаещи.

Картинка в ABC Club

Таекуон-до събота и неделя на стадион "Васил Левски"

От 6 октомври, събота, се подновяват тренировките по таекуон-до всяка събота и неделя от 12.00 – 13.00 ч. Групата е ориентирана към деца и юноши, напреднали и начинаещи. Добре дошли са и тези, които за първи път искат да опитат корейското бойно изкуство таекуон-до.

1 2 3 4 5 ... 25