Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  
Картинка в ABC Club

22 медала донесоха състезателите на ABC FIGHT CLUB от Държавното първенство по кик бокс гр.Габрово 2018

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО КИК БОКС
в стиловете лайт контакт и кик лайт!
03~04.11.2018г гр. Габрово

Картинка в ABC Club

Таекуон-до в кв. "Овча купел"

Децата от столичния квартал „Овча купел“ вече ще имат възможност да тренират корейското бойно изкуство таекуон-до с една от най-перспективните треньорки в бойните спортове от последните години - световната и европейска шампионка Недялка Бачева.

Картинка в ABC Club

Савате семинар с Ален Тардиц

Семинар по савате (френски бокс), стил "асо" (assault) с френските треньори Ален Тардиц (Allain Tardits) и Филип Маньол (Philippe Magnol) ще се проведе на 13 и 14 октомври в зала 4Б на Националния стадион "Васил Левски" (ABC FIGHT CLUB).

Картинка в ABC Club

ИЗПИТ „ЗВЕЗДИЧКА“ НА 27 ОКТОМВРИ 2018

Изпит "звездичка" по таекуон-до на 27 октомври е за всички възрасти.
Могат да се явят тези, които тренират таекуон-до в групите на клуба, и са 10, 9, 8, 7, 6, 5 гуп.

Картинка в ABC Club

Кик бокс за деца и юноши

Тренировки по кик бокс за деца и юноши в зала 4 Б на Националния стадион "Васил Левски" се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18.30 - 19.30 ч. Добре дошли са напреднали и начинаещи, както и деца и юноши, които искат да се състезават. Тренировките са съобразени с възрастта и спецификите на децата и се провеждат по уникалната методика на клуба за бойни изкуства и бойни спортове, доказана в тренировъчните и състезателните зали през годините чрез десетки шампиони и медалисти.

Картинка в ABC Club

Хапкидо / Хосинсул / Самоотбрана

Тренировки по хапкидо (корейско бойно изкуство за самоотбрана) се провеждат всеки понеделник и сряда от 19.30 - 20.45 ч в зала 4Б на Националния стадион "Васил Левски". Тренировките са отворени за всеки от таекуон-до, който иска да разшири познанията си в корейските бойни изкуства, както и за начинаещи.

Картинка в ABC Club

Таекуон-до събота и неделя на стадион "Васил Левски"

От 6 октомври, събота, се подновяват тренировките по таекуон-до всяка събота и неделя от 12.00 – 13.00 ч. Групата е ориентирана към деца и юноши, напреднали и начинаещи. Добре дошли са и тези, които за първи път искат да опитат корейското бойно изкуство таекуон-до.

Картинка в ABC Club

ОТНОВО БОКС В ЗАЛА ВИАС

От 2 октомври, вторник, в спортна зала ВИАС (УАСГ, вход откъм бул. „Драган Цанков“) се подновяват тренировките по бокс. Заповядайте всеки вторник от 19.00 до 20.30 ч. В групата са добре дошли напреднали и начинаещи, любители и професионалисти, без ограничение на възрастта.

Картинка в ABC Club

ТАЕКУОН-ДО ЗА ДЕЦА И ЮНОШИ С НЕДЯЛКА БАЧЕВА

От 1 октомври - тренировки по таекуон-до всеки понеделник, сряда и петък от 18.30 – 19.30 ч. Ориентирани са към деца и юноши 10 – 15 години, както и състезатели.

Картинка в ABC Club

НАЧАЛО НА ТРЕНИРОВКИТЕ ПО КИК БОКС ВЪВ ВИАС

От 1 октомври се подновяват тренировките по кик бокс в спортна зала ВИАС (УАСГ). Добре дошли са напреднали и начинаещи всеки понеделник, сряда и петък от 19.30 ч. (Вход откъм бул. "Драган Цанков").

1 2 3 4 5 ... 25