Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ СЕМИНАРА НА СЕРГЕЙ ПОЛУНИН В БЪЛГАРИЯ

Картинка в ABC Club

 

При огромен интерес премина първият за тази година семинар на Сергей Полунин в България. Двудневното обучение на тема "Работа с тялото и съзнанието" събра над 30 души с най-разнообразни интереси и професии: представители на различни бойни изкуства, хора с интереси в области като самоотбрана, психология, себепознание и много други. Двудневният семинар се проведе на 8 и 9 юли в залата на ABC Fight Club в София. Обученията на Сергей Полунин продължават в Асеновград и Пловдив до 16 юли.
Сергей Полунин е създател на уникална система, която се основава на обучението на руските специални части, пригодено и за съвременното гражданско общество. Уменията, добивани при това обучение, са полезни и за представители на правоохранителните органи, за работа с хора, овладяване на безредици, обезвреждане на един и повече противници с подръчни средства, справяне в ситуации на напрежение, улични сблъсъци и др.
На семинара бяха представени разнообразни техники и умения за самоотбрана с и без оръжие като тояга, нож, пистолет, както и други подръчни средства, които могат да послужат за самозащита. Наред с чисто практическите умения, Системата на Полунин има и упражнения и методи с оздравителен ефект. Тя се практикува също така и като средство за по-активен и пълноценен начин на живот.
В основата й стоят естествените реакции на човешкото съзнание и тяло, развиването на психологически и физически умения за използване по-пълно на потенциала, който всеки човек притежава.
Освен уникалния характер на обучението, все повече хора са привлечени от методиката на преподаване на самия Полунин. Той е интересен преподавател, с личен боен опит, умения в обучаването на хора по цял свят, с различно социално ниво и различни възможности.
Сергей Полунин е дългогодишен инструктор по бойни и приложни техники и оцеляване на руските специални части и вицепрезидент на Федерацията по армейски ръкопашен бой в Русия. Потомствен казак, познава и прилага в обучението си най-доброто от бойни умения и психофизическа нагласа от казашкото бойно наследство като упражнения за тренировка със сабя, тояга, елементи от ездата, нагласа на воина преди и по време на бой и т.н.
Това е поредният семинар на Сергей Полунин в България за 2016 и 2017 г. Вече може да се говори и за последователни целенасочени обучения в преподаваната от него система, не само в София, а и в страната. Основният организатор и двигател на обученията на Полунин в България е Иво Величков Ivo Velichkov - човек с дългогодишен практически опит и професионална работа в областта на хипнозата и психологията, занимавал се с различни бойни изкуства и практики на различни общества. Благодарение на създателя на ABC FIGHT CLUВ - майстор Красимир Гергинов Krasimir Gerginov, в клуба е традиция да се провеждат семинари с представители на различните направления на Система - Единоборството на Древна Русия. През годините тук уменията си са показвали Данаил Рябко, Александър Соловьов, Андрей Андрейченко и други.
***
Great two days training at ABC FIGHT CLUB with Sergei Polunin - Russian Martial Art #SISTEMA. An unique SISTEMA POLUNIN - selfdefence, way of life, returning to the natural body movements, working with body & mind etc.

 

Коментари

Comments powered by Disqus