Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

Кик бокс за деца и юноши

Картинка в ABC Club

Тренировки по кик бокс за деца и юноши в зала 4 Б на Националния стадион "Васил Левски" се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18.30 - 19.30 ч. Добре дошли са напреднали и начинаещи, както и деца и юноши, които искат да се състезават. Тренировките са съобразени с възрастта и спецификите на децата и се провеждат по уникалната методика на клуба за бойни изкуства и бойни спортове, доказана в тренировъчните и състезателните зали през годините чрез десетки шампиони и медалисти.

***
За пълноценна тренировка по кик бокс, за безопасност и предпазване от сериозни контузии и от хигиенни съображения, е необходимо всеки трениращ да има лична специализирана екипировка. Използваните ръкавици и протектори за крака не трябва да бъдат разкъсани или мръсни. Доколкото се работи по двойки, предпазната екипировка е необходима както за вашата безопасност, така и за партньора ви. 

Разнообразието на пазара е голямо и възможностите за закупуване на екипировка много, но е добре преди това да се консултирате с вашия треньор. 

Освен задължителните предпазни средства, задължително условие за тренировки е и клубната тениска на ABC FIGHT. Може да се използват и анцуг на клуба, клинове, суичъри (всички тях може да си закупите в залата). 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА:
Боксови ръкавици, протектор за уста (назъбник), бинтове за бокс, протектори за крака с покрити пръсти, кори за подбедриците, тениска на клуба.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА:
Може да се използват също уредни ръкавици за чувал, протектор за слабините, каска. Препоръчителни са хавлии по време на тренировка.

***
В залата не се допуска да се тренира гол до кръста или по потник. 

 

За още информация и записване 0879 63 63 14 или в зала 4Б на Националния стадион "Васил Левски"  

 

 

Коментари

Comments powered by Disqus