Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА „БОЙНИ ИЗКУСТВА. РАЗМИСЛИ НА СЕНСЕЙ СТЕФАН ХИНКОВ“ НА 22 ЮНИ

Картинка в ABC Club

Премиера на книгата „Бойни изкуства. Размисли на сенсей Стефан Хинков" на Добромир Друмев ще се състои на 22 юни 2017 г., четвъртък, от 18,30 ч в Литературен клуб „Перото" на НДК. На представянето й ще се проведат демонстрации по бойни изкуства от различни клубове: „Зендокан" от Българската айкидо асоциация, „Беймо" и „Кунг-фу Тоа"от Българската федерация по кунг-фу и тай-чи и ABC FIGHT CLUB с таекуон-до и хапкидо. Книгата представлява впечатляващ по обем, обхват, знания и задълбоченост труд за появата и развитието на бойните изкуства в България.

Из заключението на книгата „Бойни изкуства. Размисли на Сенсей Стефан Хинков" на Добромир Друмев

„...България има история и свои майстори в бойните изкуства, които са мислили, практикували и трупали опит с десетилетия..."

„...Бойните изкуства, правилно разбирани и правилно преподавани, следователно и правилно практикувани, не трябва да остават привилегия само на тези, които са в добра физическа форма. Те трябва да служат за подобряване на разклатеното здраве (от повсеместната компютъризация) на подрастващото поколение и за изграждане на умения за самоотбрана..." 
Пълния текст може да намерите тук - http://bit.ly/2sRyVFX 

 

Коментари

Comments powered by Disqus