Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

Руски военен инструктор представя Системата

Картинка в ABC Club

Системата на Полунин е цялостна. В нея е събрано всичко най-добро от духовна, ментална, социална и физическа гледна точка. Също включихме и физическа подготовка за справяне с четирите стихии - въздух вода, огън и земя.

Това сподели инструкторът по бойни техники и оцеляване на руските специални части и вицепрезидент на федерацията по "Армейски ръкопашен бой" в Русия - Сергей Полунин. 

В студиото на "Денят ON AIR" гостът отбеляза, че системата му е силно повлияна от тази на Кадочников, тъй като въпросният бил учител на Пулонин, преведе Васил Петев.

Пред Bulgaria ON AIR инструкторът посочи, че е дошъл у нас, за да проведе семинар, на който ще представи системата си. По негови думи от нея се интересуват най-различни хора - от педагози, до учители, бизнесмени, спортисти, борци.

Поредният семинар на Сергей Полунин в България ще се проведе на 21 и 22 април 2018 г., събота и неделя в залата на ABC FIGHT CLUB - зала 4 Б на Националния стадион „Васил Левски". 
В събота от 9.30 - 14.00 ч. темата е: "Принципите на Златното сечение в духовните и енергийните практики". Обучението ще бъде предимно теоретично, но ще има и лека физическа част. 
В неделя от 9.30 - 14.00 ч. темата е: "Бойно-приложни техники на руските части със специално назначение". Обучението ще бъде предимно на базата на физически упражнения и практики.

Цялото интервю може да видите тук: https://www.bgonair.bg/denqt-on-air/2018-04-19/ruski-voenen-instruktor-predstavya-sistemata-na-pulonin

Коментари

Comments powered by Disqus