Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

СЕМИНАР СЪС СЕРГЕЙ ПОЛУНИН НА 8 И 9 ЮЛИ В ABC FIGHT CLUB

Картинка в ABC Club

 

Двудневен семинар - тренировка по Система Полунин с нейния основател - Сергей Полунин ще се проведе на 8 и 9 юли 2017 г., събота и неделя, в залата на "ABC Fight Club" на Националния стадион „Васил Левски". Темата на семинара е „Управление на съзнанието и естествените реакции".
Сергей Полунин е създател на уникална система за работа с тялото и съзнанието, вицепрезидент на Федерацията по Армейски ръкопашен бой, дългогодишен инструктор по оцеляване и бойни приложни техники на руските части със специално назначение. В основата на създадената от него Система е възстановяването на естествените движения и инстинкти, заложени у всеки, чрез принципа на Златното сечение. Обучението се провежда по уникална методика за подготовка на руските специални части. Система Полунин е насочена към събуждане и възстановяване на естествените движения и реакции като освен на бойно-приложния аспект, особено внимание ще бъде обърнато и на оздравителната част и работата със съзнанието.
Повече за предишното гостуване на Сергей Полунин в "ABC Fight Club" може да намерите тук - http://bit.ly/2qQUQMB
Видео - http://bit.ly/2pTjuYS
Подробности за семинарите и обученията на Сергей Полунин в София, Асеновград и Пловдив през юли 2017 г. може да намерите тук - http://bit.ly/2pTzKsJ

 

 

Коментари

Comments powered by Disqus