Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

ТРАДИЦИОННО ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ И ПРИЯТЕЛСКА АТМОСФЕРА НА КИК БОКС ТУРНИРА APOLLON CUP В АЛЕКСАНДРУПОЛИС

Картинка в ABC Club

 

ABC FIGHT CLUB участва в международния турнир по кик бокс Apollon cup, който се проведе в гръцкия град Александруполис в неделя, 29 април. Състезанието бе в стиловете кик лайт, лайт контакт, лоу кик, фул контакт и е популярен регионален турнир в Северна Гърция и Южна България. Близо 300 участници в различните възрастови групи се събраха в залата на Александруполис, представители на около 18 различни формации.
Впечатление направи добрата организация на турнира, дело на майстор Йоанис Закос - Master Ioannis Zachos и съпругата му Калина Цанкова - Kalina Tsankova Tsanova, както и позитивната атмосфера сред участниците. За приятелския климат на надпреварата допринесоха организаторите, треньорите на клубовете от България и Гърция, съдиите и публиката. Удоволствие доставиха техничната игра на ринг и татами, някои по-атрактивни и оспорвани срещи, а за състезателите полезен бе опитът в срещи, различни по стил на игра.
От #ABC #FIGHT CLUB участваха петима състезатели с треньори майстор Красимир Гергинов Krasimir Gerginov и Недялка Бачева - Nedialka Bacheva. Състезателите изиграха по една и две срещи в различни категории и стилове. Първи станаха Валентина Тодорова - Valentina Cvetanova на кик лайт, Ивон Димова - Ivon Dimova на лайт контакт и Лъчезар Хаджигенов на кик лайт, а втори - Даниел Георгиев и Александра Димитрова на кик лайт.
#Кикбокс и #таекуон-до връзките с #Александруполис са традиционни и с различна интензивност датират още от 1992 година, когато се провежда първата двустранна среща по таекуон-до между отборите на #България и #Гърция. Кик бокс турнира #Apollon cup се провежда за девета година и е от съществено значение за развитието на кик бокса в Александруполис и региона на трите гръцки области Еврос, Тракия и Македония, както и за Южна България.
***
Галерия със снимки от турнира може да видите на интернет страницата на гръцкото radiomax.gr - https://bit.ly/2r9WTtV

Снимка на ABC FIGHT CLUB.

 

 

Коментари

Comments powered by Disqus