Новини Снимки Видео Зала на славата Фензона За нас  

УСПЕШНО ЗАВЪРШИ ДЕСЕТДНЕВНИЯТ ЛЕТЕН ЛАГЕР НА ABC FIGHT CLUB

Картинка в ABC Club


Успешно завърши десетдневният XIX поред летен лагер "Live to fight, fight to live", организиран от #ABC FIGHT CLUB - София, който се проведе от 26 август до 5 септември 2017 г. Над 50 участници от всички нива и възрасти имаха възможност за активна и здравословна почивка, съчетана с тренировки по #таекуондо и #кикбокс в уникалната спортна база на СОК Камчия.
Сред тазгодишните дейности по време на лагера бяха:
- 28 тренировки по таекуон-до и кик бокс за всички нива по уникалната методика на ABC FIGHT CLUB, която съчетава най-доброто от различни бойни изкуства;
- тренировки по хосинсул (самоотбрана);
- ежедневен сутрешен крос и упражнения за дишане, разтягане, обща физическа подготовка и др.;
- специализирани тренировки на форма (тул) за цветни колани и за I, II, III дан в таекуон-до;
- съвместни спаринг тренировки със Спортен клуб "АХИЛ С.Г. Груп" Варна;
- подготовка на част от състезателите по таекуон-до и кик бокс за предстоящите стартове през есента;
По време на лагера имаше и тренировки по #бокс#хапкидо#кумдо#Табата, теоретични занимания по различни теми, сред които - бойни изкуства, здравословно хранене, физическа активност и др. Традиция става участието на семейни двойки, тройки и четворки от майки, бащи и деца и роднини, които тренират активно и в залите на клуба. Традиционно на летния лагер се проведе изпит за повишаване на техническото ниво за трениращите таекуон-до.
Лагерът се организира и провежда под ръководството на инструкторите и треньори на Fight SC и АВС Таекуон-до клубмайстор Krasimir Gerginov (VII дан) и Nedialka Bacheva (IV дан).
Още информация и снимки за XIX летен лагер "Live to fight, fight to live" както и за бъдещи подобни събития на клуба, може да намерите в сайтовете www.abcfight.comwww.abctaekwondo.com, на страниците ни във фейсбук, включително и на най-новата страница - Taekwon-do Camp.
#ABCFIGHT25

Снимка на ABC FIGHT CLUB.

 

 

Коментари

Comments powered by Disqus